+36 30 470 8181
időpontot foglalok
Ultratone

Tornáztasd meg magad – mozgás nélkül!

Leírás

Az Ultratone egy biostimmulációs gép, ami a sejteket passzívan készteti összerándulásra, azaz mozgásra.

Ennek segítségével rengeteg problémát lehet kezelni a testen és az arcon egyaránt!

További információért görgess lejjebb!

Kérdezni szeretnék az Ultratone-ról!

Ez Neked szól, ha…

  • Szívesen megszabadulnál néhény zsírpárnától
  • Nehezen szabadulsz meg a narancsbőrtől
  • Egészségügyileg rehabilitációra szorulnak egyes izmaid
  • Hosszantartó, természetes arcemelésre vágysz

Mire ajánljuk?

Zsírleépítés & méretcsökkentés

Egyszerű, kényelmes biostimulációs kezelés, ami helyi kezeléssel segít feszesíteni és megerősíteni a test izmait, mint példálul a has, comb, vagy popsi. Továbbá karcsúsít, alakot formál, méregtelenít – hatékonyan veszi fel a harcot a cellulitiszel szemben – izmot fejleszt és tónust fokoz.

Az igazán hatékony eredmény érdekében kérd köpölyös nyirokkezelésünkkel egybekötve! A Nyirokkezelésről olvas bővebben a Testkezelések fül alatt.

Természetes Face-lifting

Az arcunk tónusosságát az arcizmok feszessége adja. Ha izomzatunk nem elég feszes, edzett, megjelenésünk sokkal fáradtabbnak, idősebbnek hat.

Az arcizmok rendszeres tornáztatásával – akár 30 éves kortól kezdve prevenció jelleggel – arcunk sokáig feszes maradhat.

Rehabilitáció

Az Ultratone Futura Pro szinte kimeríthetetlen esztétikai kezeléseinek pazar választéka mellett egyedülálló képességekkel rendelkezik a rehabilitációs és helyreállító jellegű kezelések terén is. Híres orvosi intézmények és klinikák sokaságán alkalmazzák az Ultratone kifinomult technikáját betegek gyógyítására, ragyogó eredményekkel. Az Ultratone készülék a sportorvoslásban és rehabilitációban, valamint az orvosi alakformálásban is kiváló eredményeket ér el. Sportolóknak szinte elengedhetetlen a sportsérülések utáni rehabilitációt és az izomerősítést elősegítő programjai okán. 

Segít a súlyvesztésben

Egyszerű, kényelmes biostimulációs kezelés, ami helyi kezeléssel segít feszesíteni és megerősíteni a test izmait,mint példálul a has, comb, vagy popsi.

Az igazán hatékony eredmény érdekében kérd köpölyös nyirokkezelésünkkel egybekötve! A Nyirokkezelésről olvas bővebben a Testkezelések fül alatt.

Természetes Face-lifting

Az arcunk tónusosságát az arcizmok feszessége adja. Ha izomzatunk nem elég feszes, edzett, megjelenésünk sokkal fáradtabbnak, idősebbnek hat.

Az arcizmok rendszeres tornáztatásával – akár 30 éves kortól kezdve prevenció jelleggel – arcunk sokáig feszes maradhat.

Rehabilitációra

Az Ultratone készülék a sportorvoslásban és rehabilitációban, valamint az orvosi alakformálásban is kiváló eredményeket ér el. Sportolóknak szinte elengedhetetlen a sportsérülések utáni rehabilitációt és az izomerősítést elősegítő programjai okán!

Hogyan
működik?

biocomputer elnevezés azt jelenti, hogy az Ultratone berendezések kizárólag olyan hullámformákkal dolgoznak, amelyek az emberi agy funkcionális agyi bioelektromos-jeleinek hű másai. Az Ultratone készülékek szabadalmaztatott elektromos impulzusokkal segítik a sejtek fiatalítását, a programozott zsírbontást és cellulit csökkentést, a salaktalanítást, a kollagén szintézist, az izomzat fejlesztését.

Alapvető különbséget kell tennünk a hagyományos izomstimulációs  készülékek és az Ultratone piacvezető Trofikus kódtechnológiával támogatott  bio-stimulációs rendszere között. Az Ultratone rendszerek lényege, hogy az adott kezelési területen kívülről ható bio-stimulációs kezelés és az ezzel egyidőben bio-energetikai alapon működő, a szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszerek együttes hatásmechanizmusa  fantasztikus és hosszú távú eredményeket biztosítanak.

Kezelés
menete

A kezelendő bőrfelületet / arcbőrt szakszerüen letisztítjuk, majd fertőtlenitjuk . Az izmok eredési és tapadási pontjaihoz felhelyezzük az elektródákat (tappancsokat), majd tűréshatárig állítjuk a gép intenzitását. A program 15-30 percig megy, majd az elektródák eltávolítása után opcionálisan krémmel zárjuk a kezelést.

Arckezelésekbe kötetlenül beépíthető extra gépi kezelésként!

A kezelést
végzi

Marci

Vanda

Vivi

Kapcsolat

Telefon

KOZMETIKA

+3630 407 2250 - Boczonádi-Mihalek Vivien
+3630 4708181 - Budimácz Boglárka
+3630 733 2835 - Faragó Vanda
+3630 182 9193 - Hosszú Andrea

MASSZÁZS, EGÉSZSÉG, TANÁCSADÁS

+3620 275 60 56 - Boczonádi Márton (passzív kimozgatás)
+3620 536 4829 - Gecsei-Tóth Katalin (kineziológia)

Cím

1161, Budapest, Csömöri út 149. , Rákosszentmihály