+36 30 470 8181
időpontot foglalok

Ismerj meg minket

Ismerj meg minket

Szalontulajdonosok

Vivi

vezető kozmetikus

Tanulmányaimat a Heller Farkas Főiskola Turizmus- Vendéglátás karán végeztem, Wellness szakirányon 2009-ben. Főiskolai gyakorlatom alatt, Rogner Hotel Spa Lotus Therm Hévizi – Wellness részlegén dolgoztam, ahol megismerkedtem a legújabb csúcsminőségű elektorkozmetikai gépekkel és kezelésekkel, ami egyre inkább felkeltette érdeklődésemet a kozmetika iránt.

...bővebben Viviről

Ezt követően értékesítési asszisztensként helyezkedtem el Magyarország egyik piacvezető, csúcsminőségű termékeket, továbbá egyedi fejlesztésű elektorkozmetikai készülékeket forgalmazó cégénél. Környezetemben dolgozó kozmetikus és hivatásos bőrgyógyász kollégáim hatására végleg elköteleztem magam a kozmetikus szakma mellett. Munkám során, a különféle Beauty kiállításokon és termék szimpóziumokon számos mesterkozmetikussal nyílt alkalmam megismerkedni. Az évek alatt egyre több ismeretet szerezhettem a kozmetika terén, ami egyre inkább megerősítette az elhatározásom, hogy kozmetikusi pályára lépjek.

Kozmetikai végzettségemet a Magyar Országos Szakmai Ipartestületnél (MOSZI) szereztem summa cum laude minősítéssel, elnöki dicsérettel. Volt tanárom az oktatás mellett publikál, továbbá minőségi szalont vezet, ahol szakmai tapasztalatomat szereztem.

Eddigi szakmai tapasztalataim alapján felismertem, a minőségi kezelések igényét, melyek során mindenki a személyére szabott korszerű és hatékony kezelést kapja. Ez annál inkább indokolt, mivel bőrünk a testünk legnagyobb szerve, és az egyre növekvő környezeti ártalmak hatására egyre komolyabb törődést igényel. Ezt a gondolkodásmódot követve, egy bőrgyógyásszal együttműködve megfelelő hatékonysággal kezelhető a legtöbb bőr.

Nagyon szeretem a szakmám és hivatásomnak tekintem. Éppen ezért kozmetikámat úgy alakítottam ki, hogy egyszerre kizárólag egy kedves vendégemmel foglalkozom a lehető legnagyobb odafigyelést biztosítva. Összes kezelésemet mesterséges anyagoktól mentes termékekkel, Magyarország kevés helyen megtalálható prémium minőségi elektorkozmetikai gépekkel végzem.

Természetesen minden korosztály és bőrtípus számára kínálok kezelést, a tiszta készítmények és hatékony gépek segítségével gyors javulást érek el pattanásos, rozáceás, vízhiányos, heges, ödémás stb. bőr esetében is.
A természet adta szépséget belsőleg és külsőleg is támogatni kell, ezért nagy hangsúlyt fektetek a relaxációra, kikapcsolódásra kezeléseim alatt.
Igyekszem lépést tartani a kozmetika terén folyamatosan fejlődő, technika által nyújtott lehetőségekkel és a felhasznált egyre korszerűbb bőrbarát anyagokkal. A magam és kozmetikám folyamatos fejlesztésével célom, hogy minél több vendégemnek segíthessek, bőre egészségének, jó közérzetének megőrzésében kezeléseim által.

Fontosnak tartom hangsúlyozni a kozmetika jelentőségét, hogy megelőzhessük az esetleges bőrproblémák kialakulását .

Filozófiám, hogy a kozmetika több, mint egy egyszerű szolgáltatás. Munkám iránt nagyon nagy szerettet érzek. Jóérzéssel tölt el vendégeim elégedettsége a kezelések után akár bőrük állapotára akár lelkileg való feltöltődésükre vonatkozóan. Mindenki egyedi személyiségében, természetében illetve bőrét tekintve is. Ennek alapján a kezelések milyenségében is erre az egyediségre kell törekednünk. Nincs két egyforma bőr, így két egyforma kezelés sem lehetséges. A kezeléseket minden esetben személyre szabottan, a vendég illetve bőre igényeinek megfelelően végzem.

Hiszem, hogy a helytelen életvitel miatt a kezelések során már átfogóbb, komplexebb eljárásokat kell alkalmazni, melyek nem csak a bőrrel foglalkoznak, hanem egészségügyi szempontból stimulálnak, hatnak a szervezetre, így a bőr állapotára is. A bőr öregedésének biológiai okai vannak. Tehát a biológiai folyamatokat figyelembe véve tudunk a leghatékonyabban fellépni az öregedés látható jelei ellen. A természetes élettani folyamatokat egy idő után segíteni szükséges. Melynek egyik legtökéletesebb eszköze a nyirokrendszer stimulálása, működésének fokozása. Ennek során megközelítőleg háromszorosára fokozódik a vérkeringés és a nyirokáramlás. Továbbá javul a kötőszövet oxigénellátása és anyagcseréje. A nyirokrendszer „beindításával” fokozódik a méreganyagok elszállítása. A bőr feszes lesz és rugalmas, erősödik a laza kötőszövet. Fokozódik a kollagén és elasztin termelődés.

A felsorolt okokból kifolyólag minden kezelésnél alapvetőnek tartom ezt a metódust, a kezelési tervek e biológiai folyamatokat stimuláló eljárásra épülnek. A fent említett folyamatok beindításán túl célom, hogy a kezelés során teljes mértékben kizökkentsem a napi stresszből. Nyugodt környezetben, csak önre koncentrálva megteremtsem azt a légkört, amely feltölti a hét többi napjára, miközben bőre újjáéled a kezelés során. Várom Önt nagyon sok szeretettel.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Marci

masszázs és passzív kimozgatás

Egészségem megőrzésében és fizikumom erősítésében az aktív mozgás és a sport mindig jelentős szerepet játszott. Így rendszeresen sportoltam (verseny-szerűen kézilabdáztam és kosaraztam), edzettem, valamint kipróbáltam különféle küzdősportokat is (Judo, Shotokan Karate, Kushido Karate, Aikido, Thai box, Kick box).

...bővebben Marciról

Az edzések során szerzett tapasztalatok, valamint a családban történt balesetek rávilágítottak arra, hogy mindezek elkerülése érdekében nagyon fontos az izomzat, inak megfelelő felkészítése a terhelésre, illetve kezelése az esetleges sérülések esetén. Tehát a prevenció és rehabilitáció egyaránt fontosak.

Az évek során számos szakembertől szerzett sokrétű ismerettel igyekeztem ez irányú tudásomat bővíteni. Sikerült megismerkednem a meridián és akupresszúrás pontokkal, autogén tréninggel, mudrákkal, illetve speciálisabb masszázsfogásokkal is. Dorn terápiát, passzív kimozgatást, nyirokmasszázst és a mélytónusú izmok masszírozását (csont és ínrakás) is megtanultam, melyek közül számos elem igen hatékony segítség munkám során.
Köztudott, hogy a fizikai közérzetünk javításának egyik legősibb és leghatékonyabb módja a szakszerű masszázs, mely szükség esetén egyaránt segít ellazítani és gyógyítani is. Természetesen számtalan masszázstípus létezik, de ismereteimet egy általánosan mindenki számára ajánlható technikával alapoztam meg, a „svéd masszázzsal”. Majd akkreditált, okleveles Svéd masszőri képesítést szereztem, amely lehetővé tette számomra, hogy másokon is segíthessek.

Mindig szem előtt tartom, hogy kedves vendégem egyéni adottságaihoz és igényeihez igazodva alakítsam ki kezeléseimet. Hivatásom iránt elkötelezett vagyok, folyamatosan képzem magam és igyekszem új technikákat elsajátítani. Vendégeim jelenleg is több masszázs típus közül választhatnak, mint a svéd-, aromaterápiás-, relax masszázs stb.

Szemléletem szerint, a hozzám fordulók szervezetét egységes egészként kezelem.

Munkatársaink

Kata

kineziológus, masszőr

Amikor először találkoztam a kineziológia szóval, még nem tudtam, hogy eszik vagy isszák. Azt tudtam, hogy tud az embereknek segíteni gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 2014-ben elkezdtem az Európa Akadémián egy három éves képzést. 2016-ban a GYEMSZI-ben szereztem kineziológusi végzettséget. Akkor a terápia részeként esszencialis olajakkal is dolgoztunk. 2019 óta azonban a mindennapjaim része a Doterra olajok használata és 2021-ben elvégeztem az AromaTouch Technique tréninget, hogy az olajok és az érintés hangulatjavító és pihentető hatását együttesen tudjam érvényesíteni a klienseimnél.

...bővebben Katáról

Az Európa Akadémián a legjobbaktól tanulhattam. A kineziologiai ágak közül a Transzgeneracios Epigenetikus Kineziológia és a One Brain technikákat alkalmazom. FONTOS, hogy én nem gyógyítok, nem diagnosztizalok és klasszikus értelemben véve nem kezelek. Az adatkezelés GDPR szerinti törvényeit betartva az információk nem kerülhetnek ki semmilyen körülmények között harmadik félhez. Az ülésekre az orvosi titoktartás vonatkozik.

Bogi

üzletvezető, kozmetikus

2013-van végeztem kozmetikus tanulmányaimat és még abban az évben a műszempilla építőit is. Főleg az esztétikai kozmetikában érzem otthon magam, de lenyűgöznek az arckezelések végeredményei is. A szakmámban leginkább a változatosságot és a naprakész tudást szeretem a legjobban, ezért folyamatosan képzem magam a legjobb szakemberek által.

...bővebben Bogiról

Műszempillás jártasságban sokat köszönhetek: Nagy Zsinettnek, Besenyei Laurának és Fejes Adriennek.

Az évek során több szépségszalonban szerzett tapasztalatom arra sarkalt, hogy a háttérben zajló folyamatokat is szemléljem, miként működik egy üzlet a “színfalak mögött”. Ez az összetett és összefüggő rendszer magával ragadott, élvezem, hogy részese lehetek mindkét oldalnak a mindennapjaimban.

Vanda

kozmetikus

2021-ben végeztem kozmetikusként és a szakmám elsajátítása során megtanultam, hogy az embernek lelkileg is ki kell tudnia kapcsolódni. Ebben igyekszem segíteni és törekszem arra, hogy a vendégem mindig elégedetten és feltöltődve távozhasson.
Legyen szó bármilyen problémáról én állok rendelkezésére!

Andi

kozmetikus

Legjobb döntésem, hogy a kozmetikai pályán helyezkedtem el. Nagyon szeretem a szakmám, már gimnáziumi éveim során tudtam, hogy kozmetikus leszek. Tanulmányaim során több kozmetikus, kozmetikusmester adta át a szakma minden fortélyát, tudásomat nekik köszönhetem.

...bővebben Andiról

A kozmetikai szolgáltatások folyamatosan változnak, fejlődnek, ezért fontosnak tartom az állandó továbbképzéseket, amik segítenek abban, hogy mindig napra kész legyek.
Legkedveltebb szolgáltatásaim, arckezelések, arctisztítás, arcmasszázs, ránctalanítás, szempilla-lifting, műszempilla építés, cukorpaszta szőrtelenítés, alkalmi- nappali sminkkészítés, gépi kezelések.
Kezeléseimet mesterséges anyagoktól mentes termékekkel, valamint elektrokozmetikai gépekkel végzem.
Számomra fontos, hogy minden szempontból csak Veled tudjak foglalkozni, segítek abban, hogy jól érezd magad a bőrödben, ezért munkámat úgy végzem, hogy mindig egy vendégemmel foglalkozom.

Szalonunk

Szolgáltatásaink előre egyeztetett időpontban vehetők igénybe.

1161 Budapest, Csömöri út 149.

Szalonunk tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Az autóval érkezők is könnyen parkolhatnak a szalon saját parkolójában vagy akár az utcafronton díjmentesen.

eloter_square