+36 30 470 8181
időpontot foglalok

Ismerj meg minket!

Ismerj meg minket!

A filozófiánk

Van filozófiánk, de van ám! Ez a nézet már 2018 óta épül, és úgy érezzük, jó irányba haladunk. A UniqueDay nem csak egy munkahely. Komoly küldetésünk van, hiszen mindenki számára meg szeretnénk mutatni mi is az a professzionális kozmetikai, valamint az egészségügyi testkezelési szolgáltatás. Nem csak pár ügyfélnek, és nem a “valamilyen” szépségipari szolgáltatást. Meg akarjuk mozdítani az ország kultúráját, hogy egy jobb színvonalú piacot hozhassunk létre. Ehhez pedig nem a legjobb, hanem az egyetlen út a példamutatás.

A munkánk

Rájöttünk, hogy persze lehet kozmetikázni, masszírozgatni, meg bármit csinálni csak úgy, “bele a vakvilágba” – és valamennyire működhet is. De ha szeretnénk vendégeinket az őket megillető szolgáltatásban részesíteni, ahhoz nem elég csak úgy csinálgatni a dolgokat, tulajdonképpen ösztönösen. Mindig van korlátja annak, ha valamit ugyan jól, de csak ösztönösen jól csinálunk.

A jelenlegi négy dolog jellemző ránk. Ez azért biztos, mert eleve csak úgy lehet bekerülni hozzánk munkatársnak, hogy ezeknek az értékeknek a meglétét (vagy hiányát) figyeljük. Hiszünk abban, hogy amúgy ezek az értékek bármelyik vállalkozás javára válnak, de ez a négy érték akkor is a miénk!

Ugyanannyi energia morcosnak, mint kedvesnek lenni. Akkor miért ne legyünk kedvesek, ha az nem csak a saját életünket teszi vidámabbá, de másokét is? Fontos, hogy figyeljünk egymásra, és törődjünk egymással. A siker nem azon múlik, amit évente egyszer teszel meg, hanem azon, amit minden nap megteszel. Ha folyamatosan, minden nap tesszük a dolgunkat – kedvesen -, akkor mindig minden jól alakul.

A Pareto-elv kimondja, hogy a következmények 80%-áért szinte mindig az okok 20%-a a felelős. Szakembereink egy konzultáció/állapotfelmérés alatt segíteni tudnak a kiváltó okok feltérképezésében és a egy helyes otthoni rutin kialakításában.

Fontosnak tartjuk az „állandóan kezdők vagyunk” hozzáállást, ami lehetővé teszi, hogy mindig nyitottak legyünk, és ne váljunk elbizakodottá. Ez egyéni szinten is fontos, és a teljes vállalkozás szintjén is. Ha képesek vagyunk szinte mindent szolgálatnak látni, amit nem valamilyen konkrét nyereségért teszünk, hanem önmagáért (mint ahogyan az anyuka gondozza a kisbabáját – és nem vár semmit cserébe), akkor igazán jót tudunk tenni egymásnak, az ügyfeleknek, a világnak.

A természetben nincs stagnálás. Valami vagy fejlődik (növekszik), vagy hanyatlik (csökken). Létünk alapja és lényege maga a fejlődés. Emberileg belső igényünk van a fejlődésre. Igazából nincs is más út, mint a fejlődés, csak ezt nem mindenki látja.

A csapat

“Mi egy család vagyunk”. Nem, nem egy család vagyunk a UniqueDayben – mi egy csapat vagyunk! A különbség a család és a csapat között, hogy a csapat egy professzionális szerveződés. Nálunk minden egyes csapattag páratlan, hiszen mindenkit a szokatlanul alapos és körültekintő kiválasztási rendszerünkkel válogattunk ki.

Nálunk mindenki elhivatott, szereti a munkáját, ért is hozzá, és jól be is illeszkedik a csapatba. Különben elköszönünk egymástól. Ez nem túlzott keménység, hanem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó csapat legyünk, akik képesek véghezvinni a küldetést: megmutatni mi is az a professzionális kozmetikai/testkezelési szolgáltatás!

Márton

masszázs, passzív kimozgatás, szalontulajdonos

...bővebben Marciról

Egészségem megőrzésében és fizikumom erősítésében az aktív mozgás és a sport mindig jelentős szerepet játszott. Így rendszeresen sportoltam (verseny-szerűen kézilabdáztam és kosaraztam), edzettem, valamint kipróbáltam különféle küzdősportokat is (Judo, Shotokan Karate, Kushido Karate, Aikido, Thai box, Kick box).

Az edzések során szerzett tapasztalatok, valamint a családban történt balesetek rávilágítottak arra, hogy mindezek elkerülése érdekében nagyon fontos az izomzat, inak megfelelő felkészítése a terhelésre, illetve kezelése az esetleges sérülések esetén. Tehát a prevenció és rehabilitáció egyaránt fontosak.

Az évek során számos szakembertől szerzett sokrétű ismerettel igyekeztem ez irányú tudásomat bővíteni. Sikerült megismerkednem a meridián és akupresszúrás pontokkal, autogén tréninggel, mudrákkal, illetve speciálisabb masszázsfogásokkal is. Dorn terápiát, passzív kimozgatást, nyirokmasszázst és a mélytónusú izmok masszírozását (csont és ínrakás) is megtanultam, melyek közül számos elem igen hatékony segítség munkám során.
Köztudott, hogy a fizikai közérzetünk javításának egyik legősibb és leghatékonyabb módja a szakszerű masszázs, mely szükség esetén egyaránt segít ellazítani és gyógyítani is. Természetesen számtalan masszázstípus létezik, de ismereteimet egy általánosan mindenki számára ajánlható technikával alapoztam meg, a „svéd masszázzsal”. Majd akkreditált, okleveles Svéd masszőri képesítést szereztem, amely lehetővé tette számomra, hogy másokon is segíthessek.

Mindig szem előtt tartom, hogy kedves vendégem egyéni adottságaihoz és igényeihez igazodva alakítsam ki kezeléseimet. Hivatásom iránt elkötelezett vagyok, folyamatosan képzem magam és igyekszem új technikákat elsajátítani. Vendégeim jelenleg is több masszázs típus közül választhatnak, mint a svéd-, aromaterápiás-, relax masszázs stb.

Szemléletem szerint, a hozzám fordulók szervezetét egységes egészként kezelem.

Vivien

kozmetikus, szalontulajdonos

...bővebben Viviről

Tanulmányaimat a Heller Farkas Főiskola Turizmus- Vendéglátás karán végeztem, Wellness szakirányon 2009-ben. Főiskolai gyakorlatom alatt, Rogner Hotel Spa Lotus Therm Hévizi – Wellness részlegén dolgoztam, ahol megismerkedtem a legújabb csúcsminőségű elektorkozmetikai gépekkel és kezelésekkel, ami egyre inkább felkeltette érdeklődésemet a kozmetika iránt.

Ezt követően értékesítési asszisztensként helyezkedtem el Magyarország egyik piacvezető, csúcsminőségű termékeket, továbbá egyedi fejlesztésű elektorkozmetikai készülékeket forgalmazó cégénél. Környezetemben dolgozó kozmetikus és hivatásos bőrgyógyász kollégáim hatására végleg elköteleztem magam a kozmetikus szakma mellett. Munkám során, a különféle Beauty kiállításokon és termék szimpóziumokon számos mesterkozmetikussal nyílt alkalmam megismerkedni. Az évek alatt egyre több ismeretet szerezhettem a kozmetika terén, ami egyre inkább megerősítette az elhatározásom, hogy kozmetikusi pályára lépjek.

Kozmetikai végzettségemet a Magyar Országos Szakmai Ipartestületnél (MOSZI) szereztem summa cum laude minősítéssel, elnöki dicsérettel. Volt tanárom az oktatás mellett publikál, továbbá minőségi szalont vezet, ahol szakmai tapasztalatomat szereztem.

Eddigi szakmai tapasztalataim alapján felismertem, a minőségi kezelések igényét, melyek során mindenki a személyére szabott korszerű és hatékony kezelést kapja. Ez annál inkább indokolt, mivel bőrünk a testünk legnagyobb szerve, és az egyre növekvő környezeti ártalmak hatására egyre komolyabb törődést igényel. Ezt a gondolkodásmódot követve, egy bőrgyógyásszal együttműködve megfelelő hatékonysággal kezelhető a legtöbb bőr.

Nagyon szeretem a szakmám és hivatásomnak tekintem. Éppen ezért kozmetikámat úgy alakítottam ki, hogy egyszerre kizárólag egy kedves vendégemmel foglalkozom a lehető legnagyobb odafigyelést biztosítva. Összes kezelésemet mesterséges anyagoktól mentes termékekkel, Magyarország kevés helyen megtalálható prémium minőségi elektorkozmetikai gépekkel végzem.

Természetesen minden korosztály és bőrtípus számára kínálok kezelést, a tiszta készítmények és hatékony gépek segítségével gyors javulást érek el pattanásos, rozáceás, vízhiányos, heges, ödémás stb. bőr esetében is.
A természet adta szépséget belsőleg és külsőleg is támogatni kell, ezért nagy hangsúlyt fektetek a relaxációra, kikapcsolódásra kezeléseim alatt.
Igyekszem lépést tartani a kozmetika terén folyamatosan fejlődő, technika által nyújtott lehetőségekkel és a felhasznált egyre korszerűbb bőrbarát anyagokkal. A magam és kozmetikám folyamatos fejlesztésével célom, hogy minél több vendégemnek segíthessek, bőre egészségének, jó közérzetének megőrzésében kezeléseim által.

Fontosnak tartom hangsúlyozni a kozmetika jelentőségét, hogy megelőzhessük az esetleges bőrproblémák kialakulását .

Filozófiám, hogy a kozmetika több, mint egy egyszerű szolgáltatás. Munkám iránt nagyon nagy szerettet érzek. Jóérzéssel tölt el vendégeim elégedettsége a kezelések után akár bőrük állapotára akár lelkileg való feltöltődésükre vonatkozóan. Mindenki egyedi személyiségében, természetében illetve bőrét tekintve is. Ennek alapján a kezelések milyenségében is erre az egyediségre kell törekednünk. Nincs két egyforma bőr, így két egyforma kezelés sem lehetséges. A kezeléseket minden esetben személyre szabottan, a vendég illetve bőre igényeinek megfelelően végzem.

Hiszem, hogy a helytelen életvitel miatt a kezelések során már átfogóbb, komplexebb eljárásokat kell alkalmazni, melyek nem csak a bőrrel foglalkoznak, hanem egészségügyi szempontból stimulálnak, hatnak a szervezetre, így a bőr állapotára is. A bőr öregedésének biológiai okai vannak. Tehát a biológiai folyamatokat figyelembe véve tudunk a leghatékonyabban fellépni az öregedés látható jelei ellen. A természetes élettani folyamatokat egy idő után segíteni szükséges. Melynek egyik legtökéletesebb eszköze a nyirokrendszer stimulálása, működésének fokozása. Ennek során megközelítőleg háromszorosára fokozódik a vérkeringés és a nyirokáramlás. Továbbá javul a kötőszövet oxigénellátása és anyagcseréje. A nyirokrendszer „beindításával” fokozódik a méreganyagok elszállítása. A bőr feszes lesz és rugalmas, erősödik a laza kötőszövet. Fokozódik a kollagén és elasztin termelődés.

A felsorolt okokból kifolyólag minden kezelésnél alapvetőnek tartom ezt a metódust, a kezelési tervek e biológiai folyamatokat stimuláló eljárásra épülnek. A fent említett folyamatok beindításán túl célom, hogy a kezelés során teljes mértékben kizökkentsem a napi stresszből. Nyugodt környezetben, csak önre koncentrálva megteremtsem azt a légkört, amely feltölti a hét többi napjára, miközben bőre újjáéled a kezelés során. Várom Önt nagyon sok szeretettel.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Boglárka

kozmetikus, üzletvezető

...bővebben Bogiról

2013-van végeztem kozmetikus tanulmányaimat és még abban az évben a műszempilla építőit is. Főleg az esztétikai kozmetikában érzem otthon magam, de lenyűgöznek az arckezelések végeredményei is. A szakmámban leginkább a változatosságot és a naprakész tudást szeretem a legjobban, ezért folyamatosan képzem magam a legjobb szakemberek által.

Műszempillás jártasságban sokat köszönhetek: Nagy Zsinettnek, Besenyei Laurának és Fejes Adriennek.

Az évek során több szépségszalonban szerzett tapasztalatom arra sarkalt, hogy a háttérben zajló folyamatokat is szemléljem, miként működik egy üzlet a „színfalak mögött”. Ez az összetett és összefüggő rendszer magával ragadott, élvezem, hogy részese lehetek mindkét oldalnak a mindennapjaimban.

Dominika

kozmetikus

...bővebben Domiról

Új kéz vagyok a szakmában, aminek leginkább a sokszínűsége fogott meg. Fontosnak tartom, hogy tájékozott legyek szakmai újdonságok terén, ennek érdekében igyekszem képezni magam. Már sikeresen elsajátítottam több esztétikai szolgáltatást is, mint például az 1D szálas műszempilla építést. 
Alig várom, hogy meglévő és leendő vendégeim segítségével kiteljesülhessek a szakmában!

Zsófia

kozmetikus

...bővebben Zsófiról

Tanulmányaim során nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő masszázstechnika elsajátítására, így igazán otthon érzem magam az arckezelések területén.

Emellett minden munkámban igyekszem precízen és alaposan dolgozni. Ez különösen fontos lehet egy szempilla lifting esetében is, ami az egyik kedvenc szolgáltatásom.

Andrea

kozmetikus

...bővebben Andiról

Legjobb döntésem, hogy a kozmetikai pályán helyezkedtem el. Nagyon szeretem a szakmám, már gimnáziumi éveim során tudtam, hogy kozmetikus leszek. Tanulmányaim során több kozmetikus, kozmetikusmester adta át a szakma minden fortélyát, tudásomat nekik köszönhetem.
A kozmetikai szolgáltatások folyamatosan változnak, fejlődnek, ezért fontosnak tartom az állandó továbbképzéseket, amik segítenek abban, hogy mindig napra kész legyek.
Legkedveltebb szolgáltatásaim, arckezelések, arctisztítás, arcmasszázs, ránctalanítás, szempilla-lifting, műszempilla építés, cukorpaszta szőrtelenítés, alkalmi- nappali sminkkészítés, gépi kezelések.
Kezeléseimet mesterséges anyagoktól mentes termékekkel, valamint elektrokozmetikai gépekkel végzem.
Számomra fontos, hogy minden szempontból csak Veled tudjak foglalkozni, segítek abban, hogy jól érezd magad a bőrödben, ezért munkámat úgy végzem, hogy mindig egy vendégemmel foglalkozom.

Szalonunk
eloter_square

Szolgáltatásaink előre egyeztetett időpontban vehetők igénybe.

1161 Budapest, Csömöri út 149.

Szalonunk tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Az autóval érkezők is könnyen parkolhatnak a szalon saját parkolójában vagy akár az utcafronton díjmentesen.

eloter_square