Műszempilla - UniqueDay

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:
1-2-3D Szempilla
____________

Unique Day Kozmetika
A műszempilla viselése egy plusz ,,extrát’’ kölcsönöz a megjelenéshez, tekintethez. Ápolt, szép, hosszabb, dúsabb, természetes. Nem kell foglalkozni vele, hiszen ívelt, fekete pillák látványa mellett a sminkelés elkerülhető, főleg sportolásnál válhat előnyünkre, hiszen a pilla vízálló, nem esik le.
Unique Day Kozmetika
Mielőtt a pillák felhelyezésre kerülnek, megbeszéljük, milyen a pilla minősége, mennyire terhelhető, anélkül, hogy sérülne, értem itt a hosszúságot, vastagságot, iveltséget, és ennek tudatában választjuk ki a műszempilla hosszát, vastagságát, dusságát.


Az 1D technika lényeg, hogy egy pillàra egy szál műszempilla kerül, ez a hosszát változtatja meg.

A 2D technika azt jelenti, hogy saját természetes pillákra két szál műszempilla kerül, dúsít, és hosszabít is. A szálakat prémium minőségű szempilla ragasztóval helyezem fel.


Építés lépései


- Az első szakasza az úgynevezett Anagén fázis, itt a legaktívabb a növekedési fázis.

- Majd a Katagén fázis követi, aminek lényege, hogy már nem növekszik a szál, nyugalmi szakaszban van, ,,vár’’ hogy kihulljon a szőrtüszőből.

- Az utolsó a Telogén szakasz, ekkor kezdenek a szempillák kihullani, és ennél a fázisnál töltjük a frissen kinőtt kifejlődött pillákat.

Szempilla építésre jelentkezés:
1D Műszempilla 7.500,- Ft
2-3D Műszempilla 13.500,-Ft
3D Műszempilla 15.500,-Ft

Megértettem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.
Tip
Adatai elküldése után felvesszük Önnel a kapcsolatot idopont egyeztetés véget.
Mire figyeljünk építés elött?

Pillaépités előtt kerülendő a smink viselése, hiszen az eltávolítására kerül, mert csak érintetlen, tiszta szempillákkal tudunk dolgozni. Fontos, hogy a kontaklencsét viselők, vagy szemüvegben érkezzenek, vagy legyen lehetőségük a lencséket eltávolítani.  Érdemes előtte hajat mosni, így könnyebben megoldható, hogy a pillához ne érjen víz a száradási időben.

Mennyi időt vesz igénybe?

A műszempilla építés/töltés körülbelül két órát vesz igénybe, de ez pillamennyiségtől változhat, megközelítőleg százötven, kétszáz szál természetes pillára kerül műpilla.

Milyen sűrűn kell tölteni?

Annak érdekében, hogy a pillák, mindig megőrizzék mutatósságukat, körülbelül három hetente korrigálni, tölteni szükséges. Erre azért van szükség, mert mint hajunknak, szempilláinknak is vannak életszakaszai. Ha a szempilla megélte utolsó fázisát el hullik, ilyenkor, a már kifejlődött új pillákra helyezzük a műpillát.  Mégpedig három szakaszt különböztetünk meg.

Unique Day Kozmetika
Unique Day Kozmetika
1161
Budapest,
Csömöri út. 149.

Barabás Andrea

+36 30/ 449-6008

info@uniqueday.hu

A felhelyezést követően, nagyon fontos, hogy a pillákat 48 óráig ne érje víz, vízgőz. Főzéskor, hajszárításkor, tusolásnál különösen vigyázni kell. Továbbá a szolárium, szauna is kerülendő.Mindez, azért fontos, mert a ragasztó nem levegőre szárad, hanem a levegőben lévő párára, és ha egyszerre nagy víz, vagy vízgőz éri, a ragasztó ,,külső’’  része megdermed, és a mélyebb rétegekben nem tud megkötni, így nem lesz megfelelő, és veszít tartosságából. Nem szabad dörzsölni, fontos a víz alapú lemosó, ne pedig zsíros, vagy egy olajos sminkeltávolító, mert oldja a ragasztót.

Szempilla építésre jelentkezés:
1D Műszempilla 7.500,-Ft
2-3D Műszempilla 13.500,- Ft
3D Műszempilla 15.500,- Ft

Megértettem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.
Tip
Adatai elküldése után felvesszük Önnel a kapcsolatot idopont egyeztetés véget.


A műszempilla viselése egy plusz ,,extrát’’ kölcsönöz a megjelenéshez, tekintethez. Ápolt, szép, hosszabb, dúsabb, természetes. Nem kell foglalkozni vele, hiszen ívelt, fekete pillák látványa mellett a sminkelés elkerülhető!


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz